Op de Nationale dag van de Mantelzorg is het boek De Mantelzorgparaplu, Gids voor mantelzorgers uitgebracht. 

Het mantelzorgen kan je uit je evenwicht halen. Hoe ga je om met stress, verlies, een ander leven en een andere relatie? Door te begrijpen wat mantelzorg voor jou betekent, maak je het zorgen voor de ander lichter. In dit nieuwe boek krijg je meer informatie over wat mantelzorgen voor jou emotioneel kan betekenen, wat voor gevolgen stress heeft, maar ook over het verlies van de ander en het leven dat je samen had.

Elke hoofdstuk heeft een gedicht en is voorzien van prachtige illustraties, die speciaal voor dit boek zijn gemaakt door Christa van Dunsbergen.

Coby, nam het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van de auteur Agnes Lagerweij en de illustrator Christa Dunsbergen. Zij is één van de eerste en een trouwe bezoeker van het Mantelzorgtrefpunt.

De opbrengst komt ten goede aan stichting Mantelzorgtrefpunt.nl. Het boek is ook te koop bij de Readshop in Lunteren. De prijs van het boek is € 15,00, eventuele verzendkosten bedragen: € 3,84. Online kun je het boek bestellen in de webshop van Kickadvies.nl.