Samenwerkende partners

Voor het organiseren van een Mantelzorgtrefpunt in een buurt of wijk, werkt Mantelzorgtrefpunt.nl samen met de locale welzijnorganisatie en wijk- en buurtcentra.

Hieronder een overzicht van de samenwerkende partners:

Stichting Ana Upu

Sociaal Cultureel Centrum stichting Ana Upu organiseert wekelijks welzijnsactiviteiten zoals huiskamerontmoetingen, recreatieve- en sportactiviteiten voor Molukse ouderen vanaf de leeftijdscategorie 65 en ouder. Tijdens de huiskamerontmoetingen kan men meedoen aan spelletjes, creatieve en muziekactiviteiten. 

Wijkcentrum De Velder

Wijkcentrum De Velder is een ontmoetingsplek voor wijkbewoners en zorgt gezamenlijk voor een prettige woonwijk. Je kunt daar terecht voor cursussen, workshops en themabijeenkomsten. Er worden recreatieve en sportactiviteiten georganiseerd, zoals: zingen in een koor, muziek maken, dansen, studeren, jeu de boules spelen, helpen bij of genieten van een ‘Open Tafel’. 

Stichting Malkander

Stichting Malkander ondersteunt de inwoner van Ede om zelf verantwoordelijkheid te dragen en stimuleert hen om te participeren. Bij Malkander kun je terecht voor alle vragen en zij helpen je daar waar nodig is door te schakelen en met elkaar te verbinden.